شور انتخاباتی یا فرهنگ شهروندی - انتخابات 88


پس از سخنرانی جناب آقای خاتمی در میدان نقش جهان اصفهان ، کف زمین پر از خرده های کاغذ بود ولی در یک اقدام زیبا و در خور تحسین ، جوانان شهر با تمیز کردن آن نشان دادند که فرهنگ شهری بالایی دارند. شاید این حرکت به شور انتخاباتی تعبیر شود ولی من معتقد هستم که این نشان از فرهنگ بالا و اهمیت به فضای شهری و میراث تاریخی است نه فقط یک شور انتخاباتی. اگر شور انتخاباتی بود، احتمالا این روزها باید نشانه های بیشتری از آن درجاهای دیگردیده می شد.

منبع:تابناک



انتخابات 88 - ویرایش دوم

فردا روز انتخابات است. شاید انتخابات امسال از نظر وسعت و فراگیری قابل مقایسه با گذشته نباشد. نوع بحثها و مناظره ها ، راه پیمایی های خیابانی و کارهای گروهی آن را از بقیه اسلاف خود متمایز میکند.
استفاده وسیع از ابزار web 2.0 در این انتخابات از قبیل facebook twitter weblog در کنار youtube و همینطور sms از نقطه های شاخص و بی بدیل این انتخابات است. البته در این میان ستاد موسوی و کروبی به صورت خیلی موثر از این امکانات استفاده کردند ولی در مقابل ستاد احمدی نژاد از همان روشهای سنتی پیشین استفاده کرد. اثر این ابزار و امکانات در گسترش سریع اخبار و اطلاعات بسیار موثر بوده است. دیگر تنها یک کانال برای اطلاع رسانی وجود ندارد و کانالهای مختلف هرچند در برخی موارد ضد و نقیض ، آخرین خبرها را به سرعت منتشر می کنند.
یکی از بی نظیرترین لحظات تاریخی را شاهد هستیم.دورانی که اطلاعات ، فیلم و عکس به سرعت و در همه جا منتشر می شوند. اگر به عکسها دقت کنید در هر بخشی دوربین ها و موبایلها برای ثبت لحظات بالا گرفته شده است. لحظه هایی که به سرعت در اینترنت پخش و تحلیل می شوند. نوع شعار ها و sms ها هم بسیار متنوع و گسترده است و کاش کسی این شعارها و مطالب را جمع کند.

مرتبط:
- مقاله واشنگتن پست در مورد سنت و اینترنت در انتخابات ایران
- ستاد من : پرتال طرفداران موسوی
- صفحه توییتر کرباسچی
- گروه میرحسین موسوی در فیس بوک Facebook