خواندن بی دردسر متن فارسی در گوگل ریدر - گودر

این روزها حجم اخبار و مطالب مرتبط با ایران و مسایل مربوط به آن بسیار زیاد شده وابزارهایی مانند گوگل ریدر برای مرور لیست بلند بالایی از سایتها و وبلاگ های به روز شده ، بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی از مشکلاتی که در استفاده از گوگل ریدر داشتم، نامناسب بودن فونت فارسی آن بود. اگر چه عمده وبلاگها و سایتها از فونت تاهوما (مانند فونتی که این مطالب با آن نوشته شده است) استفاده می کنند اما تعدادی از وبلاگها از فونتهای دیگری که بعضی وقتها خیلی ریز هم هستند استفاده می کنند که خواندن آن در گوگل ریدر بسیار دشوار است. متاسفانه در گوگل ریدر بخشی برای تغییر فونت وجود ندارد و نمیتوان نوع فونت یا اندازه مطالب آن را تغییر داد. بعد از کمی جستجو بر روی اینترنت راه حل جالبی را پیدا کردم که با کمی تغییر برای مطالب فارسی هم قابل استفاده است.
اگر از فایرفاکس برای مرور مطالب جدید در گوگل ریدر استفاده می کنید، این راه حل را باری حل این مشکل به شما پیشنهاد میکنم:
1- به سایت add ons for firefox بروید و افزونه Stylish را نصب کنید.

Stylish add ons for Firefox
لینک افزونه

توسط این افزونه می توانید قالب CSS سایتهای مختلف را شخصی سازی کنید. به عنوان مثال در مورد گوگل ریدر میتوانید نوع فونت ، رنگ آن و رنگ زمینه را تعیین کنید حتی میتوانید برخی از اجزای صفحه گوگل ریدر را حذف کنید.

2- پس از نصب افزونه پنجره های فایرفاکس را بسته و دوباره باز کنید. حالا علامت کوچکی را در نوار پایین صفحه به شکل S مشاهده میکنید.
3- حالا به این آدرس : Google Reader Enhanced Farsi v.1.00 رفته و این افزونه را نصب کنید. از مستطیل سبز رنگ سمت راست گزینه Install with Stylish را انتخاب کنید

در پنجره باز شده گزینه Install را انتخاب کنید تا این سبک نگارش به قالبهای افزونه stylish اضافه شود.
و پایان.
حالا با گوگل ریدر راحت تر متن های فارسی را بخوانید.
چنانچه در مورد این افزونه یا استفاده از آن یا نصب آن سوال داشتید، همینجا پیام بگذارید.

شور انتخاباتی یا فرهنگ شهروندی - انتخابات 88


پس از سخنرانی جناب آقای خاتمی در میدان نقش جهان اصفهان ، کف زمین پر از خرده های کاغذ بود ولی در یک اقدام زیبا و در خور تحسین ، جوانان شهر با تمیز کردن آن نشان دادند که فرهنگ شهری بالایی دارند. شاید این حرکت به شور انتخاباتی تعبیر شود ولی من معتقد هستم که این نشان از فرهنگ بالا و اهمیت به فضای شهری و میراث تاریخی است نه فقط یک شور انتخاباتی. اگر شور انتخاباتی بود، احتمالا این روزها باید نشانه های بیشتری از آن درجاهای دیگردیده می شد.

منبع:تابناک



انتخابات 88 - ویرایش دوم

فردا روز انتخابات است. شاید انتخابات امسال از نظر وسعت و فراگیری قابل مقایسه با گذشته نباشد. نوع بحثها و مناظره ها ، راه پیمایی های خیابانی و کارهای گروهی آن را از بقیه اسلاف خود متمایز میکند.
استفاده وسیع از ابزار web 2.0 در این انتخابات از قبیل facebook twitter weblog در کنار youtube و همینطور sms از نقطه های شاخص و بی بدیل این انتخابات است. البته در این میان ستاد موسوی و کروبی به صورت خیلی موثر از این امکانات استفاده کردند ولی در مقابل ستاد احمدی نژاد از همان روشهای سنتی پیشین استفاده کرد. اثر این ابزار و امکانات در گسترش سریع اخبار و اطلاعات بسیار موثر بوده است. دیگر تنها یک کانال برای اطلاع رسانی وجود ندارد و کانالهای مختلف هرچند در برخی موارد ضد و نقیض ، آخرین خبرها را به سرعت منتشر می کنند.
یکی از بی نظیرترین لحظات تاریخی را شاهد هستیم.دورانی که اطلاعات ، فیلم و عکس به سرعت و در همه جا منتشر می شوند. اگر به عکسها دقت کنید در هر بخشی دوربین ها و موبایلها برای ثبت لحظات بالا گرفته شده است. لحظه هایی که به سرعت در اینترنت پخش و تحلیل می شوند. نوع شعار ها و sms ها هم بسیار متنوع و گسترده است و کاش کسی این شعارها و مطالب را جمع کند.

مرتبط:
- مقاله واشنگتن پست در مورد سنت و اینترنت در انتخابات ایران
- ستاد من : پرتال طرفداران موسوی
- صفحه توییتر کرباسچی
- گروه میرحسین موسوی در فیس بوک Facebook

شوخی اول آوریل

امروز روز اول آوریل است و نزدیک به روز 13 فروردین. نمی دانم ایده این کار از کجا امده است که هم در فرهنگ ما بوده و هم در بین ملل دیگر ولی به نظر من با تمام حواشی آن ایده جالبی است!
به همین مناسبت سایت یاهو مجموعه ای از معروفترین این شوخیها را جمع آوری کرده است که خلاصه ای از آن را برایتان نوشته ام.
ساعت بیگ بن دیجیتالی:
در سال 1980 بی بی سی اعلام کرد که ساعت بیگ بن که از نماد های شهر لندن است، دیجیتالی خواهد شد. این مساله مناقشاتی را بینن شهروندان به وجود آمد تا وقتی که معلوم شد ملت سر کار هستند!
پنگوئن های پرنده:
در سال 2008 در مستندی کوتاه از بی بی سی (مجددا!) سخن از پنگوئن هایی به میان آمد که پرواز میکنند! و فیلم کوتاهی هم برای آن تهیه شد که برایتان اینجا گذاشته ام.

درخت اسپاگتی:
مجددا بی بی سی -من نمیدانم با این سابقه خراب!!! چرا باز به اخبار آن اهمیت می دهند! خصوصا امروز! - در برنامه پانوراما در سال 1957 فیلمی از درختان اسپاگتی و طرز چیدن انها از درخت ، پخش نمود. که این فیلم را در زیر می توانید ببینید:

سگهای سپید:
در سال 1965 ساکنان کپنهاگ پیامی دریافت کردند که باید سگهای خود را به رنگ سفید در بیاورند تا در شب برای رانندگان خودروها مشخص باشد.
تبلیغ ماشین بی ام دابلیو:
در چند تبلیغ برای سری جدید ماشین ها ، امکاناتی نظیر پوششی برای محفوظ نگاه داشتن حمام از ورود سگ وقتی در حال رانندگی هستید یا برقراری ارتباط با وسایل آشپزخانه از طریق سیستم راهنمای حرکت خودرو جی پی اس برای پخت غذا در هنگامی که دور از خانه هستید ، از آن جمله هستند.

این پست احتمالا با دروغها و شوخی های امسال تکمیل خواهد شد.

منبع

سال نوی شما هم مبارک!

هر سال نزدیک های عید نوروز ، جنب و جوش عجیبی تمام شهر و خانه ها را در بر میگیرد. انگار همه منتظر یک اتفاق جدید هستند. این تغییر و آغاز یک مرحله جدید -سال جدید- حس بسیار خوبی است. وقتی است برای مرور گذشته و ورود به آینده .

این نو شدن و آغاز سال جدید را به تمام دوستان عزیزم تبریک گفته و برایتان سال خوبی آرزو میکنم.

قطار جاده ای - استرالیا

این موجود بزرگی که در تصویر مبینید در مرکز استرالیا و چند کشور دیگر (اینطوری که در ویکیپدیا موچود است) استفاده شایان توچهی داشته که میتواند مقادیر متنابهی کالا را در یکبار جابجا نماید.
آن گارد بزرگی هم که جلوی ماشین بسته شده فقط جنبه زیبایی نداشته و در مواردی که حیوانات (کانگوروها) وسط جاده می آیند (خصوصا در شب که بسیار هم شایع است) کاربرد دارد.
سبقت گرفتن از این غولهای جاده حتی با سرعت بالا ، سخت است!


کسی که هرروز طالع شما رو میخوند رفته ددر

خیلی جالب میشه وقتی بری توی اورکات و ببینی که حتی طالع اورکات هم این روزها تعطیله!

Today's fortune: The guy who reads your fortune is on vacation. We don't know what to say... Go visit someone's profile

ترجمه خودمانی
کسی که هرروز طالع شما رو میخوند رفته ددر. ما هم که اینکاره نیستیم. هوس طالع کردی برو مال یکی دیگه رو بخون.

آیا پاسارگاد به زیر آب رفته است؟

یک کار فوتوشاپی جالب از بنای پاسارگاد.


عاقبت کرکری خواندن در فوتبال 900 کیلومتر رانندگی و سر کار رفتن است


این آقایی که میبینید طرفدار دو آتشه تیم منچستر است. روزگاری در مکزیک با طرفداران لیورپول کری میخواند و نتیجه اش این می شود که آنها این آقای ساده دل را سرکار بگذارند و به اسم دیدار با یک دختر که با او در فیس بوک آشنا شده بود به مزرعه ای در اسکاتلند در فاصله 900 کیلومتری محل زندگی وی بکشانند. البته این طرفداران لیورپول نامردی خود را کامل کرده و محتویات صحبت تلفنی با این آقا را روی اینترنت گذاشته اند. همین باعث شده که همسرش هم ترکش کند.
از این داستان واقعی نتیجه میگیریم که زیاد کرکری در فوتبال نخوانده تا کار به جاهای باریک کشیده نشود.
منبع : یاهو

دکمه بالاترین موقتا کار نمیکند

آقا تا وقتی این سایت بالاترین غیرفعال است از زدن دکمه آن خودداری کنید.
کار نمیکنه ، خرابه ، دست نزن...

کماکان باز هستیم


مدت زیادی بود که پست جدیدی نداشتم. حتی در مسابقه وبلاگ نویسی معماری هم شرکت نکردم. اما اینها دلیل نمی شود که فکر کنید اینجا را تار عنکبوت بسته است.
شاید ایده بدی نباشد که در قالب صفحه وبلاگ تمهیدی اندیشیده شود تا با به روز نکردن آن ، نقشی از تار عنکبوت بر کنار صفحه پدیدار شود.
آنوقت افرادی مثل من سریع لو می روند!